Ton Ojers

Ton Ojers

Directeur en mede-oprichter van ALTO Sportswear is Ton Ojers. Van beroep leraar lichamelijke opvoeding en ruim 25 jaar werkzaam als hoofdtrainer bij de topamateurs in de voetbalsport wat reikt van D.C.G Amsterdam tot aan Xerxes in Rotterdam.

Daarnaast is hij voor een periode van ruim 10 jaar ook verbonden geweest aan de K.N.V.B als docent oefenmeester 2 en 3. Heeft een aantal speciale technische jeugdtrainingen gegeven onder de naam J.O.V.T (Jeugd Opleiding Voetbal Techniek) met als doelstelling het trainen en verbeteren van de techniek van jonge voetballers.

De ervaring is dat het niet alleen gaat om het presteren maar ook om het presenteren van je club, hetgeen zorgt voor uitstraling en kracht naar buiten.

Nadat hij zijn carrière als voetbaltrainer voor enige tijd heeft onderbroken, heeft hij met zijn onderneming zich verder toegewijd aan het ontwikkelen van de presentatie voor de clubs. Gekozen is voor het internationaal bekende Italiaanse sportkledingmerk ERREA.

Momenteel is hij niet meer werkzaam als trainer bij een vaste club, maar richt hij zich voornamelijk op het ondernemersschap. Wel geeft hij, naast zijn optreden in regionale radio en tv zenders bij o.a. RTV-NH en Omroep Flevoland, lezingen en/of clinics.

Ton Ojers in de media